extra korting proefabonnementen tijdschriften € 3.50 Extra korting op aflopende tijdschrift proefabonnementen met korting (stopt automatisch)

€ 3.50 Extra korting op aflopende tijdschrift proefabonnementen met korting (stopt automatisch)

verlopen online aanbiedingen € 3.50 Extra korting op aflopende tijdschrift proefabonnementen met korting (stopt automatisch)€ 3.50 Extra korting op aflopende tijdschrift abonnementen met korting – Leuke actie van 123tijdschrift, neem nu een aflopend abonnement  op heel veel verschillende tijdschriften waar u al een hoge korting op krijgt & krijg nog eens € 3.50 extra korting op deze tijdschrift abonnementen die automatisch stoppen. Dat is dus dubbele korting op uw favoriete tijdschrift abonnement. En al deze tijdschrift abonnementen, dus u hoeft het zelf niet op te zeggen en zit dus helemaal nergens aan vast, reuze handig dus. Ook kunt u er voor kiezen deze abonnementen cadeau te geven, een aangename verrassing voor de ontvanger. Vul dan gewoon uw betaal gegevens in en het adres van de ontvanger & deze persoon is dan de gelukkige ontvanger van dat leuke tijdschrift op zijn of haar deurmat. Wacht niet te lang met bestellen want deze actie loopt slechts tot en met vrijdag 18 december.

3.50 extra korting op aflopende tijdschrift abonnementen 123tijdschrift kortingscode € 3.50 Extra korting op aflopende tijdschrift proefabonnementen met korting (stopt automatisch)

Om de € 3.50 extra korting op de aflopende tijdschrift abonnementen die u al met korting krijgt in de wacht te slepen heeft u een kortingscode nodig.

Gebruik kortingscode: Lente-2014

En kopieer deze uit dit bericht en plak deze in uw bestellingsformulier bij 123tijdschrift, of neem de code gewoon over, dat maakt niet uit, zolang u natuurlijk maar kunt profiteren van extra korting op uw favoriete aflopende tijdschrift abonnement.

U krijgt dus € 3.50 extra korting op de selectie van aflopende tijdschrift abonnementen die u al met korting krijgt. 123Tijdschrift heeft voor u ongelooflijk veel tijdschriftabonnementen klaarstaan, van Libelle tot Margriet, van Voetbal International tot Autovisie, van Computer Totaal tot Jamie Magazine, van Privé tot TopGear en uiteraard nog veel en veel meer. 123Tijdschrift heeft namelijk ruim 300 tijdschriften voor u klaarstaan in de speciale extra korting actie.

Snel dus naar 123tijdschrift om die € 3.50 extra korting op aflopende tijdschrift abonnementen in de wacht te slepen. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar deze leuke actie.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: 19 december.

Maffe Marathon de Bijenkorf 2014 € 3.50 Extra korting op aflopende tijdschrift proefabonnementen met korting (stopt automatisch)