Aanbieding proefabonnement Algemeen Dagblad met 90% korting, 4 weken voor € 4.- (Stopt automatisch)

Aanbieding proefabonnement Algemeen Dagblad met 90% korting, 4 weken voor € 4.- (Stopt automatisch)

aanbieding AD proefabonnement met korting 4 weken voor 4 euroAanbieding proefabonnement Algemeen Dagblad met hoge korting, 4 weken voor € 4.-. – Super aanbieding voor een proefabonnement op het Algemeen Dagblad dat ook nog eens automatisch stopt. Met deze tijdelijke aanbieding ontvangt u 4 weken lang, elke dag, 24 nummers lang het AD op uw deurmat met een fikse korting van 90%, namelijk van € 38.40 voor maar € 4.-. En het leuke is, dit abonnement stopt automatisch, dus u hoeft het zelf niet op te zeggen en zit dus helemaal nergens aan vast. Zo neemt u wel heel erg voordelig en gemakkelijk een aflopend proefabonnement op dit fijne dagblad.

Verder staan er nog 2 andere doorlopende aanbiedingen op het AD voor u klaar, wij zetten ze voor u op een rij:

  • Half jaar abonnement AD, 50% korting, 150 nummers, van € 240.- voor € 119.70 (doorlopend)
  • Jaar abonnement AD, 52% korting & gratis 12 keer een 1/5 Staatslot, 312 nummers, van € 499.20 voor € 239.40 (doorlopend)

Wel voor de snelle beslissers onder ons, want dit betreft een tijdelijke super aanbieding van maar € 4.- voor 4 weken op het AD proefabonnement waarvan wij niet weten tot wanneer deze actie loopt. Snel dus naar deze actie om deze super deal voor een aflopend proefabonnement met 90% korting op het Algemeen Dagblad te bestellen.

Tip! Schijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen en aanbiedingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Tijdelijk & Onbekend.

online aanbieding aflopend proefabonnement AD 4 weken voor 4 euro