aanbiedingen de Telegraaf abonnementen met korting Aanbieding Telegraaf WK proefabonnement, 79% korting, 6 weken van € 93.90 voor € 19.95 (Stopt Automatisch)

Aanbieding Telegraaf WK proefabonnement, 79% korting, 6 weken van € 93.90 voor € 19.95 (Stopt Automatisch)

Aanbieding Telegraaf WK proefabonnement met 79% korting. – Neem nu een proefabonnement op de Telegraaf en wel op het WK abonnement dat automatisch stopt en krijg een korting van maar liefst 79%. Zo ontvangt u 6 weken lang, 36 nummers de Telegraaf op uw deurmat, tijdelijk van € 93.90 voor maar € 19.95.

aanbieding Telegraaf WK proefabonnement met hoge korting dat automatisch stopt 300x123 Aanbieding Telegraaf WK proefabonnement, 79% korting, 6 weken van € 93.90 voor € 19.95 (Stopt Automatisch)

Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en uiteraard van alle sport nieuws & alle nieuws en ontwikkelingen rond het WK dat 12 juni van start gaat en de mooiste columns en specials rondom het WK. En dat alles dus voor een hele lage prijs met een aflopend abonnement dat automatisch stopt, dus u hoeft het zelf niet op te zeggen en zit dus nergens aan vast, reuze handig dus. Ook kunt u met dit WK proefabonnement de digitale versie van de Telegraaf online bekijken, zodat u altijd en overal op de hoogte bent van het laatste nieuws & sport nieuws.

Ook kunt u er voor kiezen dit Telegraaf WK proefabonnement aan iemand cadeau te doen, een aangename verrassing voor de ontvanger. Vul dan gewoon uw betalings gegevens in en het adres van de ontvanger.

Verder maakt u als u dit Telegraaf WK proefabonnement afsluit ook nog eens kans om één de 10 Full HD tv's te winnen, die wordt verloot onder de bestellers van het WK proefabonnement. Dat zou toch leuk zijn & kunt u het hele WK genieten van alle voetbal wedstrijden in groot formaat en haarscherp beeld. Maar om het WK Telegraaf proefabonnement met 79% korting te bestellen klikt u hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de juiste pagina om deze aanbieding te bekijken.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

Maffe Marathon de Bijenkorf 2014 Aanbieding Telegraaf WK proefabonnement, 79% korting, 6 weken van € 93.90 voor € 19.95 (Stopt Automatisch)