€ 10.- extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets

extra korting vliegtickets schipholtickets kortingscode vaderdag 2014 € 10.  extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets€ 10.- extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets. – Leuke actie van Schipholtickets, ter ere van vaderdag krijgt u € 10.- extra korting op alle vliegticket boekingen die u bij Schipholtickets doet. De extra vliegticket korting is geldig op alle bestemmingen. Om deze korting in de wacht te slepen heeft u een kortingscode nodig. En hoe kan het ook anders, deze kortingscode is vaderdag.

Gebruik dus kortingscode: vaderdag

En vul deze in in stap 2 van het boekingsproces wanneer hierom gevraagd wordt & de € 10.- korting op uw vliegticket boeking wordt direct verrekend met de prijs.

Bij Schipholtickets kunt u perfect terecht voor al uw vliegtickets naar alle bestemmingen. En ook nog eens voordelig, bijvoorbeeld een retourvlucht Istanbul vanaf € 179.-, Rome vanaf € 110.-, Barcelona vanaf € 103.-, New York vanaf € 558.- en bijvoorbeeld Dubai vanaf € 366.-. En daar gaat dan nog eens € 10.- extra vanaf.

Bij Schipholtickets is het voor iedereen mogelijk om te boeken en te betalen met iDeal of Creditcard. Maar om uw € 10.- extra korting op uw vliegticket boeking in de wacht te slepen klikt u hieronder op de button. En vergeet niet de speciale kortingscode te gebruiken.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: 21 juni.

klik hier1 € 10.  extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets