€ 10.- extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets

extra korting vliegtickets schipholtickets kortingscode vaderdag 2014 € 10. extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets€ 10.- extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets. – Leuke actie van Schipholtickets, ter ere van vaderdag krijgt u € 10.- extra korting op alle vliegticket boekingen die u bij Schipholtickets doet. De extra vliegticket korting is geldig op alle bestemmingen. Om deze korting in de wacht te slepen heeft u een kortingscode nodig. En hoe kan het ook anders, deze kortingscode is vaderdag.

Gebruik dus kortingscode: vaderdag

En vul deze in in stap 2 van het boekingsproces wanneer hierom gevraagd wordt & de € 10.- korting op uw vliegticket boeking wordt direct verrekend met de prijs.

Bij Schipholtickets kunt u perfect terecht voor al uw vliegtickets naar alle bestemmingen. En ook nog eens voordelig, bijvoorbeeld een retourvlucht Istanbul vanaf € 179.-, Rome vanaf € 110.-, Barcelona vanaf € 103.-, New York vanaf € 558.- en bijvoorbeeld Dubai vanaf € 366.-. En daar gaat dan nog eens € 10.- extra vanaf.

Bij Schipholtickets is het voor iedereen mogelijk om te boeken en te betalen met iDeal of Creditcard. Maar om uw € 10.- extra korting op uw vliegticket boeking in de wacht te slepen klikt u hieronder op de button. En vergeet niet de speciale kortingscode te gebruiken.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: 21 juni.

klik hier1 € 10. extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
 • printfriendly € 10. extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets
 • googlebookmark € 10. extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets
 • addtofavorites € 10. extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets
 • email link € 10. extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets
 • facebook € 10. extra korting op vliegticket boekingen Schipholtickets
 • Twitter