Korting Hema Fotoboeken, 33% korting voor € 2.- op alle fotoboeken

korting fotoboeken hema met korting voucher groupon Korting Hema Fotoboeken, 33% korting voor € 2.  op alle fotoboekenKorting Hema Fotoboeken. – Leuke actie voor 33% korting op alle formaten en typen foto boeken bij de Hema. Koop nu een korting voucher voor maar € 2.- en krijg maar liefst 33% korting, oftewel 1/3 van de prijs op alle formaten en typen fotoboeken die u kunt bestellen bij de Hema. Ideaal voor een mooi fotoboek met korting van die mooie vakantie, bruiloft, geboorte of gewoon het vastleggen van die onvergetelijke gebeurtenis.

Met de handige foto software van de Hema maakt u in een handomdraai een prachtig gepersonaliseerd fotoboek. En nu dus met maar liefst 33% korting op alle fotoboeken als u deze korting voucher voor maar 2 euro aanschaft. Dat is toch weer als eerste verdiend. De Hema fotoboeken korting voucher is geldig op alle formaten fotoboeken en geldig van het moment van aankoop tot en met 1 februari 2015. U krijgt uw korting voucher per email opgestuurd, die u kunt gebruiken bij het bestellen van uw gepersonaliseerde fotoboek.

Snel dus naar deze leuke korting actie van korting op alle fotoboeken van de Hema. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar deze actie.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Tijdelijk & Onbekend.

Maffe Marathon de Bijenkorf 2014 Korting Hema Fotoboeken, 33% korting voor € 2.  op alle fotoboeken