Prijzen Circus folder V&D online bekijken

Prijzen Circus folder V&D online bekijkenPrijzen Circus folder V&D 2015 online bekijken. – Het Prijzen Circus van V&D start dit jaar op maandag 23 maart en dat betekend weer volop online winkelen in de webwinkel van V&D met zeer hoge kortingen. Het Prijzen Circus 2015 van V&D loopt tot en met zondag 12 april. En momenteel krijgt u nog eens 20% extra korting, bovenop de uitverkoop prijzen. (tot en met maandag 6 april) De Prijzen Circus folder van V&D staat online, zodat u kunt kijken welke produkten er allemaal in de aanbieding zijn en wat u kunt gaan shoppen met hoge kortingen tijdens het Prijzen Circus van V&D. Als u alvast een Mijn V&D account aanmaakt, kunt u alvast al uw bestellingen selecteren en deze direct met een hoge korting bestellen met één druk op de knop op 23 maart, reuze handig dus. Zo weet u bijna gegarandeerd dat u uw mooie aanbiedingen niet misloopt. Verder is er voor VIP kaart houders van V&D al een voorverkoop avond op zondag 22 maart, van 18.00 tot 24.00 uur, en krijgt u tot wel 50% extra airmiles korting op bijna alles uit het online Prijzen Circus.

Zoals gezegd krijgt u momenteel 20% extra korting, bovenop de uitverkoop prijzen uit het Prijzen Circus van V&D. Voor de extra korting heeft u een kortingscode nodig. (geldig tot en met maandag 6 april)

Gebruik kortingscode: circus2015

En vul deze in tijdens het bestellingsproces, wanneer u hierom gevraagd word & krijg zo nog eens een extra korting van 20% op de toch al zeer goed afgeprijsde artikelen uit het Prijzen Circus van V&D.

De online Prijzen Circus folder staat boordevol met mooie aanbiedingen op heel veel producten, bijvoorbeeld hoge kortingen op heren-, dames- & kinder kleding, schoenen en mode accesoires als sieraden, merk horloges, parfums & eau de toillettes, merk zonnebrillen, koffers, tassen en portemonnees, wonen & slapen, koken en tafelen, bed- & bad textiel, elektronica, hobby en vrije tijd, en nog veel en veel meer, kortom teveel korting om op te noemen. Snel dus de Prijzen Circus folder van V&D alvast online bekijken om te zien wat voor fantastische aanbiedingen er voor u in staan. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de online Prijzen Circus folder van V&D.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

Prijzen Circus Folder V&D 2014 online bekijken