Prijzen Circus folder V&D online bekijken

prijzen Circus folder VenD online bekijken 2015 Prijzen Circus folder V&D online bekijkenPrijzen Circus folder V&D 2015 online bekijken. – Het Prijzen Circus van V&D start dit jaar op maandag 23 maart en dat betekend weer volop online winkelen in de webwinkel van V&D met zeer hoge kortingen. Het Prijzen Circus 2015 van V&D loopt tot en met zondag 12 april. En momenteel krijgt u nog eens 20% extra korting, bovenop de uitverkoop prijzen. (tot en met maandag 6 april) De Prijzen Circus folder van V&D staat online, zodat u kunt kijken welke produkten er allemaal in de aanbieding zijn en wat u kunt gaan shoppen met hoge kortingen tijdens het Prijzen Circus van V&D. Als u alvast een Mijn V&D account aanmaakt, kunt u alvast al uw bestellingen selecteren en deze direct met een hoge korting bestellen met één druk op de knop op 23 maart, reuze handig dus. Zo weet u bijna gegarandeerd dat u uw mooie aanbiedingen niet misloopt. Verder is er voor VIP kaart houders van V&D al een voorverkoop avond op zondag 22 maart, van 18.00 tot 24.00 uur, en krijgt u tot wel 50% extra airmiles korting op bijna alles uit het online Prijzen Circus.

Zoals gezegd krijgt u momenteel 20% extra korting, bovenop de uitverkoop prijzen uit het Prijzen Circus van V&D. Voor de extra korting heeft u een kortingscode nodig. (geldig tot en met maandag 6 april)

Gebruik kortingscode: circus2015

En vul deze in tijdens het bestellingsproces, wanneer u hierom gevraagd word & krijg zo nog eens een extra korting van 20% op de toch al zeer goed afgeprijsde artikelen uit het Prijzen Circus van V&D.

De online Prijzen Circus folder staat boordevol met mooie aanbiedingen op heel veel producten, bijvoorbeeld hoge kortingen op heren-, dames- & kinder kleding, schoenen en mode accesoires als sieraden, merk horloges, parfums & eau de toillettes, merk zonnebrillen, koffers, tassen en portemonnees, wonen & slapen, koken en tafelen, bed- & bad textiel, elektronica, hobby en vrije tijd, en nog veel en veel meer, kortom teveel korting om op te noemen. Snel dus de Prijzen Circus folder van V&D alvast online bekijken om te zien wat voor fantastische aanbiedingen er voor u in staan. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de online Prijzen Circus folder van V&D.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

Maffe Marathon de Bijenkorf 2014 Prijzen Circus folder V&D online bekijken

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
  • printfriendly Prijzen Circus folder V&D online bekijken
  • googlebookmark Prijzen Circus folder V&D online bekijken
  • addtofavorites Prijzen Circus folder V&D online bekijken
  • email link Prijzen Circus folder V&D online bekijken
  • facebook Prijzen Circus folder V&D online bekijken
  • Twitter