Online uitverkoop zilveren en diamanten sieraden, 50% korting Lucardi

online uitverkoop zilveren en diamanten sieraden 50 procent korting Lucardi1 Online uitverkoop zilveren en diamanten sieraden, 50% korting LucardiOnline uitverkoop Lucardi, 50% korting zilveren en diamanten sieraden. – Leuke actie van Lucardi, tijdens de online uitverkoop op zilveren en diamanten sieraden krijgt u niet tot 50%, maar gewoon 50% korting op alle zilveren en diamanten sieraden uit de selectie in de 50% Sale afdeling. Zo shopt u dus heel veel mooie sieraden met een fikse korting van maar liefst 50%. De online uitverkoop is geldig op dames-, heren- en kinder sieraden. In de Sale afdeling vind u heel veel sieraden met 50% korting, bijvoorbeeld ringen, oorbellen, kettingen, armbanden, hangers, bedels en meer. De actie is niet geldig op vriendschapsringen, trouwringen en speciale bestellingen. Verder is de zilveren sieraden met diamant uitgesloten van deze actie. Verder krijgt u bij bestellingen boven de € 19.98 gratis verzending.

Verder heeft Lucardi nog twee leuke korting acties voor u klaarstaan, namelijk tweede ring gratis op vriendschapsringen of tweede trouwring voor maar € 9,99. Verder zijn momenteel alle Rosé Regal horloges maar € 29.99. Dat is nog niet alles, want ook heeft Lucardi voor u de folder online staan, waarin u nog veel meer aanbiedingen op sieraden en horloges vindt.

Bij Lucardi is het voor iedereen mogelijk te bestellen en te betalen met iDeal, PayPal, Creditcard,  per achteraf betaling of met de Fashion Cheque. Vandaag voor 18.00 uur besteld, de volgende dag al in huis. U kunt er voor kiezen uw bestelling overal te laten bezorgen waar u maar wilt of het afhalen bij een Lucardi vestiging. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Snel dus naar de online uitverkoop van Lucardi om te profiteren van hoge kortingen op sieraden. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de Sale afdeling.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

Maffe Marathon de Bijenkorf 2014 Online uitverkoop zilveren en diamanten sieraden, 50% korting Lucardi