win een 15 staatslot Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus

Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus

win een 1 5 staatslot Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus Win een gratis 1/5 Staatslot tijdens de Staatsloterij Trekking van Augustus. – Leuke actie van de Staatsloterij, draai aan het gelukswiel en maak kans op een gratis 1/5 staatslot voor de Staatsloterij tijdens de Staatsloterij trekking van 10 Augustus voor de trekking van 10 September. 1 Op de 10 deelnemers wint, dus waarom zou u het niet doen? Dat is toch altijd leuk zo'n gratis kans om een mooie prijs in de Staatsloterij te winnen.

En wie weet valt de hoofdprijs wel op uw gratis lot. En met uw gratis 1/5 Staatslot dan dus ook de 1/5 hoofdprijs, dat is een bedrag van maar liefst € 2.120.000.-. Verder zijn er natuurlijk nog veel meer mooie geldprijzen te winnen, wat dacht u bijvoorbeeld van € 200.000.- ? Of één van de andere mooie geld bedragen.

Hoe werkt het? Draai aan het gelukswiel, u komt uit op een getal tussen de 0 en 9. Valt de hoofdprijs van de Trekking van de Staatsloterij van 10 augustus op het eindcijfer dat u heeft gedraaid met het gelukswiel, dan wint u een gratis 1/5 staatslot voor de trekking van 10 september aanstaande.

Mis deze kans dus niet, speel snel mee voor uw gratis 1/5 Staatslot tijdens de Trekking van de Staatsloterij op 10 augustus, het is leuk en zo gebeurd. Klik hieronder op de banner om direct mee te spelen.

win een 1 5 staatslot Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus

 

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
  • printfriendly Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus
  • googlebookmark Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus
  • addtofavorites Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus
  • email link Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus
  • facebook Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus
  • Twitter