Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus

Win een gratis 1/5 staatslot tijdens Staatsloterij Trekking Augustus

Win een gratis 1/5 staatslot Staatsloterij Spel 2019 Win een gratis 1/5 Staatslot tijdens de Staatsloterij Trekking van Augustus. – Leuke actie van de Staatsloterij, draai aan het gelukswiel en maak kans op een gratis 1/5 staatslot voor de Staatsloterij tijdens de Staatsloterij trekking van 10 Augustus voor de trekking van 10 September. 1 Op de 10 deelnemers wint, dus waarom zou u het niet doen? Dat is toch altijd leuk zo'n gratis kans om een mooie prijs in de Staatsloterij te winnen.

En wie weet valt de hoofdprijs wel op uw gratis lot. En met uw gratis 1/5 Staatslot dan dus ook de 1/5 hoofdprijs, dat is een bedrag van maar liefst € 2.120.000.-. Verder zijn er natuurlijk nog veel meer mooie geldprijzen te winnen, wat dacht u bijvoorbeeld van € 200.000.- ? Of één van de andere mooie geld bedragen.

Hoe werkt het? Draai aan het gelukswiel, u komt uit op een getal tussen de 0 en 9. Valt de hoofdprijs van de Trekking van de Staatsloterij van 10 augustus op het eindcijfer dat u heeft gedraaid met het gelukswiel, dan wint u een gratis 1/5 staatslot voor de trekking van 10 september aanstaande.

Mis deze kans dus niet, speel snel mee voor uw gratis 1/5 Staatslot tijdens de Trekking van de Staatsloterij op 10 augustus, het is leuk en zo gebeurd. Klik hieronder op de banner om direct mee te spelen.

Win een gratis 1/5 staatslot Staatsloterij Spel 2021

 

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.