Profiteer nu van 6 of 7 maanden gratis stroom

6 maanden gratis stroom met de NUON PowerDeal 150x150 Profiteer nu van 6 of 7 maanden gratis stroomEnergie is duur en daarom kan het zeker lonen om over te stappen naar een andere energieleverancier. Tot deze conclusie kwam de consumentenbond eerder al en volgens de consumentenbond bent u het voordeligst uit bij Oxxio. Het is maar de vraag of dit ook zo is. Want NUON en E.On geven op dit moment 6 of 7 maanden gratis stroom weg. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk op de eindafrekening.

Bij E.On krijgt u namelijk 4 maanden gratis stroom als u een 2 jarig contract, met vaste lage prijs, afsluit. Sluit u een 3-jarig contract, met vaste lage prijs, af dan krijgt u van E.On zelfs 6 maanden gratis stroom. Het is dus ook niet meer dan logisch dat de Consumentenbond E.On een zeer voordelige keuze noemt.

En ook bij NUON kunt u vanaf morgen (4 april) weer profiteren van de NUON Powerdeal. En deze keer geeft NUON aan nieuwe klanten, die kiezen voor 3 jaar lang een vaste lage prijs voor stroom en gas, zelfs 7 maanden gratis stroom weg.

Dus u ziet het het kan geen kwaad om over te stappen naar Oxxio, NUON of E.On. Bent u toch nog niet overtuigt? Vul dan eens de pakkettest van Oxxio in dan ziet u direct hoeveel u kunt besparen en rijgt u ook nog een gratis Philips sensor lamp toegestuurd.

Deals lopen tot: Onbekend