Goedkoop parkeren Schiphol, vanaf € 5.- per dag, prijsvergelijk

0
Overzicht goedkoop parkeren op Schiphol. – U gaat op vakantie en wilt goedkoop parkeren op luchthaven Schiphol.Parkeren was altijd erg duur op Schiphol, maar daar is eindelijk verandering in gekomen. Er zijn nu tal van aanbieders op of nabij de luchthaven waar u terecht kunt voor een goedkope parking. En maar goed ook, het is toch zonde om een groot bedrag neer te tellen als u bijvoorbeeld 2 weken wegblijft. Daarom hebben wij een aantal tips omtrent goedkoop parkeren op Schiphol airport.
Bij allinparkingschiphol parkeerd u al vanaf € 5.- per dag.
Bij bestparkingschiphol vanaf € 5.- per dag.
Bij budgetparkingschiphol vanaf € 5.- per dag.
Bij 247parking vanaf € 6.- per dag.
Zo parkeert u tot vanaf 12 dagen of meer, maximaal 42 dagen voor € 119.-.
Voor al deze goedkope parkeerplaats aanbieders Schiphol geld wel het vanaf bedrag na 2 weken, tot na 1 week betaald u € 7.50- per dag en minder dan een week betaald u uiteraard meer. Wel ideaal als u langer dan een week wegblijft. Blijft u korter weg, dan kan u alsnog goedkoop parkeren op Schiphol, neemt u zelf maar eens een kijkje op allinparkingschiphol, bestparkingschiphol, 247parking of budgetparkingschiphol en vergelijk zelf maar eens de tarieven voor één of twee dagen.
Gaat u toch liever met de taxi? Het kan allemaal. Wilt u korting op het reguliere taxi tarief voor airport taxi's? Kijk dan eens op taxi2airport, voor hoge korting op uw taxi rit naar Schiphol.
Om direct naar allinparkingschiphol te gaan klik hieronder op de button:
Om direct naar bestparkingschiphol te gaan, klik hieronder op de button:
Om direct naar 247parking te gaan, klik hieronder op de button:
Om direct naar budgetparkingschiphol te gaan, klik hieronder op de button:
Om direct naar taxi2airport te gaan, klik hieronder op de button:

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
  • Print
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • RSS
  • Facebook
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Twitter
© 2012 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.