Korting Walibi World entree kaarten, € 5.- korting per persoon

korting Walibi Holland entreekaarten 2014Korting Walibi World entreekaarten. – Leuke deal voor korting op Walibi Holland entreekaarten, ga nu naar dit fantastische pretpark met een korting van maar liefst €5.- per persoon, namelijk van € 34.- voor € 29.-. Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar loopt uw korting op van € 31.50 voor € 26.50. Kinderen tot en met 5 jaar krijgen gratis toegang tot Walibi World. Zo kan u korting flink oplopen als u met een groep of met het hele gezin gaat. U krijgt korting op uw entreekaarten als u deze online besteld bij telegraaftickets. Bestellen kan gemakkelijk en snel met IDEAL of creditcard. Dat is toch een leuke korting op uw tickets voor het spannende en leuke Walibi World.

Walibi World heeft meer dan 40 attracties en shows voor jong en oud, waaronder vele achtbanen voor bloedstollende avonturen. Bijvoorbeeld de Condor, Excalibur, G-Force, Goliath, Robin Hood, Space Shot, Skydiver, Speed of Sound, Tomahawk, Xpress, Crazy River, El Rio Grande, Merlin's Magic Castle, Hudson Bay en nog veel en veel meer. Kortom, u zult zich geen moment vervelen in dit fantastische attractiepark.

Deze korting actie Walibi is te bestellen tot en met 23 oktober 2014, voor bezoeken aan Walibi World tot en met 23 oktober 2014, met uitzondering van 20 september en de Halloween Fright Nights 10, 11, 12, 17, 18 & 19 oktober.  

Dus ook uw entreekaarten Walibi met korting bestellen? Klik dan hieronder op de button en u gaat direct naar de aanbieding voor Walibi World entreekaarten.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: 24 Oktober 2014.