Goedkoop sim only abonnement, 100 minuten voor € 2.50

goedkoop sim only abonnement simpel 150x150 Goedkoop sim only abonnement, 100 minuten voor € 2.50Dolledwazedeals.nl is dol op besparen. En daarom zijn wij ook dol op Simpel.nl. Via Simpel kunt u namelijk dik besparen op uw mobiele telefoonrekening.

Simpel werkt heel eenvoudig. U bestelt een Sim Only abonnement van Simpel, belt gewoon met uw huidige mobiele nummer en gsm, maar betaalt simpelweg veel minder aan uw telefoonrekening. Bij Simpel betaalt u namelijk standaard slechts € 2,50 voor 100 belminuten. En ook 100 sms'jes kosten maar € 2,50. Zo heeft u bijvoorbeeld een abonnement van Simpel met 200 belminuten en 100 sms'jes per maand voor maar € 7.50. En als u naast bellen en sms-en ook wel eens op internet wil met uw mobieltje, dan is dat ook super voordelig bij Simpel.nl. Zo heeft u 50 MB internet per maand voor € 2,50 en 500 MB voor maar 10 euro per maand.

Bovendien doet Simpel ook niet aan BKR kredietchecks, iedereen kan dus een Simpel abonnement afsluiten.

En als u nu een Simpel abonnement afsluit krijgt u bovendien na de looptijd van 2 jaar nu tijdelijk nog een half jaar hetzelfde abonnement gratis van Simpel. Er is dus nog nooit een beter moment geweest om over te stappen naar Simpel. Dus bel voortaan super voordelig en betrouwbaar (Simpel maakt gebruik van het KPN netwerk) via Simpel.

Heeft u toch liever een nieuw mobieltje en/of cadeau bij uw gsm abonnement? Kijk dan eens in onze Categorie GSM (klik hier) voor de beste deals voor een gratis mobiel of cadeau bij de voordeligste abonnement.

Maar Klik hieronder op de button om naar de website van Simpel te gaan en deze aanbieding te bekijken.

klik hier6 Goedkoop sim only abonnement, 100 minuten voor € 2.50

Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën, want alleen de aller beste aanbiedingen en deals vindt u op dolledwazedeals.nl.