Hoge energierekening? Stap dan nu over naar de PowerDeal van NUON

6 maanden gratis stroom met de NUON PowerDeal 150x150 Hoge energierekening? Stap dan nu over naar de PowerDeal van NUONValt u eindafrekening van de energie ook elke keer hoger uit als u had verwacht of gehoopt? Stap dan nu over naar de NUON PowerDeal. Dan krijgt u namelijk 3 jaar lang, elk jaar opnieuw, 2 maanden gratis stroom. Dat scheelt natuurlijk flink op de eindafrekening.En iedereen kan overstappen naar de PowerDeal van NUON, ook als u nog een doorlopend contract heeft. NUON betaalt namelijk gewoon de boete van uw huidige energieleverancier.

Maar let op, de NUON PowerDeal loopt nog maar tot 31 december, dus wees er snel bij, want dan profiteert u van honderden euro’s voordeel ten opzichte van andere leveranciers. Zo bespaart u bij een gemiddeld verbruik voor een gezin maar liefst 189 euro ten opzichte van Essent of RWE. En zit u momenteel bij Eneco? Dan loopt uw voordeel met de NUON PowerDeal op tot 109 euro. En als u nu klant bent van Oxxio dan moet u helemaal overstappen naar de NUON PowerDeal, uw voordeel bedraagt dan namelijk maar liefst 309 euro. Maar ook ten opzichte van andere energieleveranciers valt er veel voordeel te halen. Klik hier voor een compleet overzicht.

Korotm stap vandaag nog over naar de NUON PowerDeal en verzeker u zelf van 3 x 2 = 6 maanden gratis stroom, wat wilt u nog meer?

 Hoge energierekening? Stap dan nu over naar de PowerDeal van NUON