Kortingscode hotelopia voor 8% korting op hotels wereldwijd

0

kortingscode hotelopia hotels wereldwijd 150x150 Kortingscode hotelopia voor 8% korting op hotels wereldwijdKortingscode voor hotelopia. Bij hotelopia boekt u uw hotels en appartementen wereldwijd. En nu met nog meer voordeel als u de kortingscode gebruikt. U ontvangt dan een korting van 8% op uw boeking bij hotelopia. De kortingscode voor hotelopia is geldig tot 1 januari 2013.

Kortingscode: hotelnl8 (kopieer deze code uit dit bericht en plak deze in uw boekings formulier).

Het maakt niet uit waar u heen wilt, hotelopia heeft hotels en appartementen wereldwijd. Neemt u zelf maar eens een kijkje op hotelopia of er een leuke aanbieding hotel voor u bijzit. Gebruik dan kortingscode: hotelnl8. Kopieer deze kortingscode uit dit bericht, plak deze vervolgens in uw boekings formulier bij hotelopia en u ontvangt een korting van maar liefst 8% op uw boeking. Veel succes!

Heeft u nog een goedkoop vliegticket nodig? Kijk dan eens hier voor een overzicht van waar u goedkope vliegtickets kunt vinden. Of klik hier voor onze categorie vliegticktets met heel veel aanbiedingen en acties van vliegticket aanbieders.

Voor meer actuele hotel, appartementen en vakantie woning aanbiedingen, neem gerust een kijkje in onze categorie vakanties. Maar ook voor vliegtickets en reizen kunt u prima bij ons terecht. Wij hopen dat wij u blij hebben kunnen maken met een leuke korting.

Deal is geldig tot: 1 januari 2013.

klik hier11 Kortingscode hotelopia voor 8% korting op hotels wereldwijd

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
  • printfriendly Kortingscode hotelopia voor 8% korting op hotels wereldwijd
  • googlebookmark Kortingscode hotelopia voor 8% korting op hotels wereldwijd
  • addtofavorites Kortingscode hotelopia voor 8% korting op hotels wereldwijd
  • email link Kortingscode hotelopia voor 8% korting op hotels wereldwijd
  • rss Kortingscode hotelopia voor 8% korting op hotels wereldwijd
  • Facebook
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Twitter
© 2012 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.