Korting entree kaarten Winter Archeon, € 5.- korting per persoon

korting entreekaarten archeon kerstvakantie 300x156 Korting entree kaarten Winter Archeon, € 5.  korting per persoonVan plan om deze kerstvakantie en van de winter het Archeon te ontdekken? Dan kan dat nu met korting. U ontvangt € 5.-  korting per persoon en betaald dan maar € 14.25 in plaats van € 19.25 per persoon. Kinderen t/m 4 jaar gratis, en kinderen van 5 t/m 9 jaar van € 17.25 voor € 12.25. U kunt uw Archeon entree bewijzen met korting bestellen bij telegraaftickets en wel tot en met 13 januari 2013. Uiteraard ook leuk als origineel Kerst kado weg te geven.

Openingstijden van het Archeon zijn in december en januari als volgt:

Van 10.00 tot 17.00, en zijn op de volgende maandagen geopend:

  • zondag 16 december
  • zaterdag 22 december tot en met 6 januari (uitgezonderd 31 december & 1 januari)
  • zaterdag 12 en zondag 13 januari

Vier de winter in Archeon & kom in de kerstvakantie naar Archeon en vier de winter. De ambachten, vele kerstbomen met lichtjes en knapperende haardvuurtjes brengen volop oud Hollandse gezelligheid. Trucarius presenteert de tijd-tovenarij show met heerlijke magie van het verleden en er is een overdekte ijsbaan met volop wintervertier. Verder zijn er Oud Hollandse spellen, een levende kerststal, een verhalenverteller een winterse roofvogelshow en activiteiten in de middeleeuwen en Romeinse tijd. Een bezoek aan het Archeologiehuis maakt deze dag compleet.

Ga dus eens terug in de tijd en ontdek het Winter Archeon met korting. En dus te bestellen bij telegraaftickets. Wij wensen u alvast heel veel plezier toe in het Archeon.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier22 Korting entree kaarten Winter Archeon, € 5.  korting per persoon