Korting Amsterdam Dungeon entreekaarten, € 7.50 korting per persoon

korting amsterdam dungeon entreekaarten Korting Amsterdam Dungeon entreekaarten, € 7.50 korting per persoonKorting Amsterdam Dungeon entreekaarten. – Een leuke korting op entreekaarten voor the Amsterdam Dungeon van maar liefst € 7.50 per persoon, namelijk van € 22.- voor € 14.50. Ga dus met korting naar deze leuke attractie onder het Rokin in Amsterdam. Deze actie kunt u online bestellen bij Telegraaftickets en uw korting tickets zijn geldig en te gebruiken tot en met 31 december 2014.

The Amsterdam Dungeon is iedere dag van de week geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur met uitzondering van Koningsdag. De laatste tour gaat om 18.00 uur van start. U kunt dus iedere dag van het jaar tot 18.00 uur terecht bij the Amsterdam Dungeon om de griezelige geschiedenis van Nederland beleven.

Voor wie niet weet wat de Amsterdam Dungeon is, volgt hier een korte beschrijving van deze leuke attractie:

Diep in het hart van Amsterdam bevindt zich, verborgen onder het Rokin, de meest huiveringwekkend beroemde attractie van de wereld. Meer dan 500 jaar griezelige authentieke geschiedenis komt hier tot leven. The Amsterdam Dungeon is een unieke combinatie van een museum, een theater en een attractiepark. Waargebeurde feiten uit de Hollandse geschiedenis vormen het uitgangspunt voor de attractie. Acteurs brengen de griezelige geschiedenis tot leven en deze belevenis wordt extra spannend door de vele special effects, een spannende rit in een achtbaan enLeven in angst voor de Pest, de VOC, de Spaanse Inquisitie en de donkere straten van Amsterdam wordt weer werkelijkheid. Ga ook het donkere gesticht binnen waar Rembrandt’s verlaten minnares op de loer ligt. Omgeven door de gekken, de boosaardige, en de wanhopige schreeuwt zij om uw hulp. Overleeft u haar kwellingen? The Amsterdam Dungeon is meer dan alleen een museum, het is een belevenis het spiegellabyrint.

Snel dus naar telegraaftickets om uw entreekaarten met een leuke korting te bestellen. Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina om uw Amsterdam Dungeon entreekaarten te bestellen.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: 1 januari 2015.

button website Korting Amsterdam Dungeon entreekaarten, € 7.50 korting per persoon