Aanbieding Voetbal International: 8 weken voor slechts 11 euro

0

8 weken VI voor maar 11 EuroMega voordelige deal van 123tijdschrift. Nu namelijk te bestellen bij 123tijdschrift een abonnement van 8 weken op Voetbal International voor slechts 11 Euro. Dat scheelt maar liefst 57% (€ 14,60) ten opzichte van de losse verkoopprijs van Voetbal International. En u hoeft er niet eens de deur voor uit, want u weet gewoon zeker dat u Voetbal international 8 weken lang als eerste in huis heeft. En ook na afloop van de eerste 8 weken kost die abonnement u ook maar 11 Euro per 4 weken, wat nog steeds een stuk voordeliger is als de losse verkoopprijs van Voetbal International. En bovendien kunt u dit abonnement op Voetbal International altijd gewoon opzeggen (met een opzegtermijn van 1 maand).

Heeft u liever een aanbieding voor een proefabonnement dat automatisch stopt? Dan staat er ook een aanbieding voor u klaar, namelijk 8  weken voor maar € 20.-. U hoeft dan zelf niets op te zeggen en zit dus nergens aan vast.

Met Voetbal International mist u niks van de de Eredivisie en de Jupiler League. En ook aan de grote buitenlandse competities, zoals het Premiership, de Primera Division, de Bundesliga en de Serie A, besteed Voetbal International elke week weer ruimschoots aandacht. Bovendien mist u ook niks meer van de Champions League en de Europa League. En uiteraard wordt ook Oranje zijn kwalificatiereeks richting het WK in Brazilie op de voet gevolgd door VIDus u ziet het met Voetbal International blijft u altijd op de hoogte van al het laatste voetbalnieuws en dat nu met 57% korting ten opzichte van de losse verkoopprijs, wat wilt u nog meer? Bestel deze aanbieding van Voetbal International snel bij 123tijdschrift en profiteer van € 14,60 korting ten opzichte van de losse verkoopprijs van Voetbal International.

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
  • Print
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • RSS
  • Facebook
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Twitter
© 2012 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.