Goedkoop ****hotel Praag, € 69.- p.p. 3 nachten incl. ontbijtbuffet, DagDeal

0

goedkoop hotel praag dag deal 150x150 Goedkoop ****hotel Praag, € 69. p.p. 3 nachten incl. ontbijtbuffet, DagDealLeuke dagdeal voor een super aanbieding ****hotel in Praag. U gaat nu 3 nachten weg inclusief uitgebreid ontbijt buffet voor maar € 69.- per persoon. En dat niet per nacht, maar voor 3 nachten per persoon. Er komt alleen nog € 20.- boekingskosten en € 2.50 calamiteitenfonds kosten per boeking bij. Wel voor de snelle beslisser, want deze hotel deal is alleen vandaag, 24 januari tot 0.00 uur te bestellen bij actievandedag.

Het hotel is aan de rand van het prachtige historische centrum van praag gelegen en u kunt gratis parkeren bij het hotel indien u met de auto gaat.

Bezoek het prachtige historische en idillysche Praag nu voor een prikkie en verken deze mooie stad met haar vele monumenten, terrasjes en restaurantjes. Praag is super en ideaal voor een leuke citytrip om nooit te vergeten.

Gaat u niet met de auto? Kijk dan eens voor een goedkoop vliegticket op KLM, bravofly, vliegtickets.nl, cheaptickets, budgetair of worldticketcenter.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina bij actievandedag om uw goedkoop ****hotel Praag te bekijken.

Deal is geldig tot: Vandaag, 24 januari 2012 tot 0.00 uur.

klikhiernieuw16 Goedkoop ****hotel Praag, € 69. p.p. 3 nachten incl. ontbijtbuffet, DagDeal

 

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
 • printfriendly Goedkoop ****hotel Praag, € 69. p.p. 3 nachten incl. ontbijtbuffet, DagDeal
 • googlebookmark Goedkoop ****hotel Praag, € 69. p.p. 3 nachten incl. ontbijtbuffet, DagDeal
 • addtofavorites Goedkoop ****hotel Praag, € 69. p.p. 3 nachten incl. ontbijtbuffet, DagDeal
 • email link Goedkoop ****hotel Praag, € 69. p.p. 3 nachten incl. ontbijtbuffet, DagDeal
 • rss Goedkoop ****hotel Praag, € 69. p.p. 3 nachten incl. ontbijtbuffet, DagDeal
 • Facebook
 • Hyves
 • NuJIJ
 • Twitter
© 2012 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.