Camping Knallers, tot 50% korting op boekingen in heel Europa

camping knallers vrijuit2 Camping Knallers, tot 50% korting op boekingen in heel EuropaHoge korting voor het boeken van uw camping in Europa bij vrijuit. Nu tot maar liefst 50% korting op het boeken van uw camping verblijf in Spanje, Slovenië, Oostenrijk, Kroatië, Frankrijk, Tsjechië, Zwitserland, Italië, Hongarije, Lxemburg, Denemarken, België, of in eigen land.

U kunt kiezen voor een losse standplaats of verblijf in luxe bungalowtent, luxe stacaravan of bungalow. En nu dus met korting tot wel 50% bij vrijuit.

U gaat bijvoorbeeld 8 dagen weg, naar Camping Ca' Savio, direct aan het strand van de Venetiaanse Riviera, met verblijf in ingerichte tent voor maar € 96.-. Wij vulden hier 2 volwassen en 2 kinderen in. U betaald dan dus € 96.-, niet per persoon, maar per unit.

Kortom, super korting op camping verblijven in heel Europa met korting tot maar liefst 50%. Benieuwd geworden of er een leuke aanbieding camping op uw favoriete bestemming bijzit? Dan snel naar vrijuit om te kijken of er een goede camping deal voor u bij zit.

klik hier31 Camping Knallers, tot 50% korting op boekingen in heel Europa