Lotto trekking zaterdag 25 februari 2012

lotto trekkingDe uitslag van de Lotto trekking 18 februari 2012. – Helaas is de lotto jackpot niet gevallen. Des te meer kans op die lotto jackpot van € 10.500.000.- volgende week. Tip van de redactie, ga nu automatisch meespelen met een extra lot of begin gewoon met automatisch meespelen, dan ontvangt u nu een gratis 7 “7 klapper” krasloten pakket  t.w.v. € 10.- kado en u maakt direct al kans op mooie geldprijzen. (Geldt dus ook als u al automatisch meespeelt en met een extra lot mee gaat spelen).Met ieder zevenklapper kraslot maakt u kans op maar liefst € 50.000.- En als u automatisch mee gaat spelen vergeet u nooit meer een lot te kopen en mist u dus geen trekking meer.

De winnende getallen van zaterdag 18 februari zijn:

Trekkings uitslag lotto eerste trekking:

2-22-24-34-35-41 en jackpotkleur GEEL.

Trekkings uitslag lotto tweede trekking:

9-17-32-36-42-44 en jackpotkleur ROOD.

Trekkings uitslag euroloterij:

5-5-9-2-0-5

Volgende week staat de lotto jackpot op maar liefst € 10.500.000,-! Ga dus nu automatisch meespelen met de lotto voor maar € 2.- per lot, dan ontvangt u nu een gratis kraslotten pakket gevuld met 7 zevenklapper kraslogen t.w.v. € 10.- kado en maakt u direct al kans op mooie geldprijzen én vergroot u uw winkansen bij de lotto met een extra lot. Dit is ook geldig als u een gaat meespelen met een extra lot. Als u automatisch mee gaat spelen vergeet u nooit meer een lot te kopen en maakt u dus altijd kans op die Lotto Jackpot.*

Klik hieronder op de button om u direct aan te melden om automatisch mee te gaan spelen met de lotto en uw gratis 7 zevenklapper krasloten in de wacht te slepen.

 

* Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Dolledwazedeals.nl biedt de lotto uitslagen aan als gemaks dienst voor haar vaste bezoekers. Gepubliceerde getallen zijn identiek aan de uitslagen op lotto.nl. Voor typ en zet fouten zijn wij niet verantwoordelijk.