DagDeal Vliegvakantie Portugal, Albufeira, met appartement, van € 429.- voor € 199.- Outlet Deal

goedkope vakantie aanbieding Portugal Albufeira Carvoeiro 150x150 DagDeal Vliegvakantie Portugal, Albufeira, met appartement, van € 429.  voor € 199.  Outlet DealDag Aanbieding voor een voordelige 8 daagse vliegvakantie naar Portugal met verblijf in Albufeira of Carvoeiro, van € 619.- voor € 349.- (Carvoeiro) of Albufeira van € 429.- voor € 199.-   met verblijf in ** of ***Appartementen o.b.v. logies op verschillende data in eind juni inclusief vlucht & transfer.

Ontvang elke dag een nieuwe vakantie aanbieding in uw mailbox tijdens de Outlet Deals van Sunweb reizen & profiteer zo als eerste van exclusieve aanbiedingen op vakanties. Elke dag een nieuwe vakantie stunt aanbieding.

Met vandaag dus 8 daagse vliegreis naar het prachtige Portugal, verblijf in Albufeira of Carvoeiro, vlakbij het centrum en 300 meter van het strand, met verblijf in leuke **Appartement Paulex (Albufeira) of ***Appartement Quita do Paraiso (Carvoeiro) o.b.v. logies, van € 429.- voor € 199.-  (Albufeira) & van € 619.- voor € 349.- (Carvoeiro) (Zie afbeelding). Prijs is geldig vanaf 2 personen inclusief vlucht – verblijf – transfer. Deze prijs geldt met vertrek op verschillende data met vertrek in eind juni.

Informatie over Carvoeiro:

Carvoeiro is een pittoresk vissersplaatsje dat bestaat uit witte huisjes die tegen de heuvel zijn gebouwd. De vakantiecomplexen zijn aangepast aan de omgeving waardoor het dorp zijn charme heeft behouden. Aan de rotsachtige kust zijn verschillende kleine strandjes te vinden en bij de baai van Carvoeiro treft u de felgekleurde vissersbootjes aan op het strand. Achter het strand bevindt zich het centrum met gezellige terrasjes, winkeltjes en prima restaurants waar heerlijke visgerechten worden geserveerd. Niet ver van het centrum treft u de door zee en wind gevormde rotsformaties van Algar Seco aan. De verscheidene grotten zijn te bereiken via een trap met 134 treden, maar in het hoogseizoen zijn deze rotsformaties ook per boot te bereiken.

  • vandaag 32 c en zonnig

Informatie over Albufeira:

Albufeira is een oud vissersdorp dat is uitgegroeid tot één van de meest toeristische bestemmingen van Portugal. Het is een drukke en gezellige badplaats met een heerlijk strand en een leuk centrum met vele winkeltjes, leuke bars en discotheken. Natuurlijk kunt u hier ook heerlijk eten in één van de vele restaurantjes die Albufeira rijk is. Direct verbonden met Albufeira zijn diverse andere gezellige badplaatsen waar Sunweb Vakanties leuke hotels en appartementen contracteerde. Praia da Oura is eigenlijk het nieuwe centrum van Albufeira; hier, aan de Strip, bevinden zich naast vele winkeltjes ook de gezellige bars en goede discotheken waar deze bestemming zo bekend om staat. Deze Strip loopt van Praia da Oura door tot in Montechoro. Aan de andere kant van het centrum van Albufeira liggen de wat rustigere plaatsjes Praia São Rafael en Praia da Galé.

  • Vandaag 29°C
  • Mooie jachthaven
  • Populaire badplaats
  • Aantrekkelijke toeristenplaats

Morgen is er weer een nieuwe aanbieding op een vakantie bij Sunweb.

Hoe werkt het? Klik hieronder op de button, schrijf u in voor de Outlet Deals nieuwsbrief en ontvang elke dag de nieuwe Outlet Deal in uw mailbox. Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

Deals zijn geldig tot: Onbekend & elke dag een nieuwe deal.

klik hier40 DagDeal Vliegvakantie Portugal, Albufeira, met appartement, van € 429.  voor € 199.  Outlet Deal