Nieuw en nu al gratis: de HTC One X

Gratis HTC One X 150x150 Nieuw en nu al gratis: de HTC One XNog niet een zo heel lang geleden werden er voor het eerst quad-core processors in pc's gestopt. En nu stopt HTC al een 1.5 Ghz quad-core processor in zijn nieuwste Smartphone, de HTC One X. En deze 1.5 Ghz quad-core processor samen met de 1GB RAM geheugen maken de nieuwe HTC One X tot 1 van de snelste Smartphones ter Wereld van dit moment. En het goede nieuws is, u kunt deze nieuwe razendsnelle HTC One X nu al gratis in huis halen via Ritel. Als u nu namelijk op de website van Ritel een 2-jarig Vodafone Bel+Sms+Web Smart 100 abonnement afsluit krijgt u naast 147 en een halve Euro korting op dit abonnement ook de HTC One X gratis cadeau van Ritel.

Het 2-jarige Vodafone Bel+Sms+Web Smart 100 abonnement biedt u 100 belminuten, 3000 sms'jes en 1000 MB razendsnel (14.4 Mbps) internet per maand op uw gratis HTC One X. U betaalt voor dit abonnement normaal gesproken € 42,50 per maand. Maar nu betaalt u, via Ritel, tijdelijk de eerste 5 maanden zelfs maar 13 Euro per maand. Dat scheelt in totaal maar liefst € 147,50 aan abonnementskosten.

En dan krijgt u dus ook nog is de razendsnelle HTC One X helemaal gratis cadeau van Ritel. En naast de vele snelheid dankzij de 1.5 Ghz quad-core processor en de 1GB RAM geheugen biedt de gratis HTC one X u uiteraard nog veel meer. Zoals een krasbestendig 4,7 Inch touchscreen met een maximale resolutie 720 x 1280 pixels, het innovatieve Android 4.0 besturingssysteem, 32 GB opslagcapaciteit, een 8.0 MegaPixel Camera met flits en Full HD (1080p) video opname mogelijkheid, een frontcamera voor beeldbellen, navigatie via Google Maps en een MP3 speler met kraakhelder geluid dankzij de Beats Audio. Kortom de HTC One X is met recht een overcomplete razendsnelle Smartphone te noemen. Dus bestel de gratis HTC One X snel op de website van Ritel en profiteer van in totaal € 147,50 korting op uw Vodafone abonnement.

button website Nieuw en nu al gratis: de HTC One X