Aanbieding proefabonnement VPRO gids, 10 nummers voor € 5.-, 60% korting (stopt automatisch)

aanbieding proefabonnement VPRO gids stopt automatisch2 150x150 Aanbieding proefabonnement VPRO gids, 10 nummers voor € 5. , 60% korting (stopt automatisch)Leuke deal voor een aanbieding proefabonnement op de VPRO gids met een korting van € 7.50 op uw proefabonnement. Dat is een korting van maar liefst 60%. En het leuke is, dit abonnement stopt automatisch, dus u zit nergens aan vast en hoeft het dus niet zelf op te zeggen.

U krijgt nu 10 nummers voor maar € 5.-, dus van € 12.50 voor € 5.-, en ontvangt elke week de VPRO geheel vrijblijvend op uw deurmat. Hoeft u de deur niet meer uit om uw tv gids te halen, dat is toch reuze handig èn voordelig?

De vernieuwde VPRO Gids is sinds het vernieuwd is nog dikker. Overzichtelijk met nog meer ruimte voor muziek, boeken, documantaires en films. Kortom: meer VPRO. U vindt iedere week interessante artikelen uit verschillende invalshoeken die u aan het denken zet.

Om uw VPRO proefabonnement met een fikse korting te bestellen klikt  u hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina van 123tijdschrift om uw VPRO gids abonnement te bestellen, precies zoals u dit van dolledwazedeals gewend bent.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier32 Aanbieding proefabonnement VPRO gids, 10 nummers voor € 5. , 60% korting (stopt automatisch)