Goedkope vliegtickets Boedapest, vanaf € 99.- retour

goedkope vliegtickets Boedapest vanaf 99 euro retour 150x150 Goedkope vliegtickets Boedapest, vanaf € 99.  retourGoedkope vliegtickets Boedapest, all in retour, nu vanaf € 99.- als u via vliegwinkel boekt. Dat zijn toch wel hele voordelige vliegtickets naar deze prachtige stad. Vliegtickets voor deze prijs zijn te boeken voor reisperiode 1 januari tot 31 december 2012. Voor deze vanaf prijs geldt natuurlijk wel, wie het eerst boekt, boekt het goedkoopst.

Boedapest is ideaal voor een leuke citytrip. Het is een stad met een rijke historie gelegen aan de rivier de Donau. De luchthaven is vlakbij het centrum gelegen, dus bent u er in een handomdraai. In Boedapest is heel veel te beleven en te zien & een summum voor de echte cultuursnuiver. Bezoek het paleis in Pest, het vissers bastion,  één van de vele kuurbaden met heilzaam water (zie afbeelding), de kathedraal, vele oude kerken, het prachtige parlements gebouw, één van de vele bierkelders en heerlijke terrassen. Kortom, eigenlijk teveel om op te noemen. Maar wat u ook wilt, uw reis begint met dit goedkope retourticket Boedapest, Hongarije vanaf € 99.-.

Wilt u er nog een voordelig hotel bij zoeken? Neem dan eens een kijkje in onze Categorie Vakanties met actuele acties van reisburo’s, hotel en appartementen aanbieders. Ook kunt u een kijkje nemen bij booking, hotels.com, hotelopia of maak gebruik van onze hotelzoeker functie.

Hou dolledwazedeals.nl dus in de gaten voor nieuwe aanbiedingen & deals op online winkel gebied.

klik hier34 Goedkope vliegtickets Boedapest, vanaf € 99.  retour