Korting Slagharen entreekaarten, € 7.50 korting per persoon, van € 22.50 voor € 15.-

korting entreekaarten slagharen3 150x148 Korting Slagharen entreekaarten, € 7.50 korting per persoon, van € 22.50 voor € 15. Leuke actie voor korting op uw Slagharen entreekaarten. U krijgt nu namelijk maar liefst € 7.50 korting per persoon op entreekaarten voor attractiepark Slagharen als u via DagTickets besteld. Dat is dus als eerste verdiend & uw korting kan flink oplopen als u met het hele gezin of met een groep naar dit leuke attractie park gaat.

Uw koopt nu uw Slagharen tickets online van € 22.50 voor € 15.- per persoon.

In attractiepark Slagharen zult u zich geen moment vervelen, u rolt van het ene avontuur in het andere. Slagharen heeft heel veel leuke en spannnende attracties, wel meer dan 40, zoals een free fall, een achtbaan, een schommelschip, thomahawk, thunder loop, en nog veel meer. Ook vindt u een leuke winkelstraat in attractiepark Slagharen waar u heerlijk een hapje kunt eten en genieten van de leuke winkeltjes in western stijl.

Verder vindt dit jaar van 21 juli tot en met 19 augustus het Mardi Gras festival plaats in attractiepark Slagharen. Dan kunnen de veren weer worden opgespeld, de kralenkettingen omgehangen en de maskers opgezet worden. Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert het Amerikaans Zomercarnaval Mardi Gras. Net als in New Orleans kan iedereen zich hier uitleven in de aankleding en vervolgens losgaan op feestelijke dansmuziek of passief genieten van spectaculaire optredens en parades.

Indien u op zoek bent naar nog meer entree kaarten korting, klik dan bovenin onze website op koring entree kaarten voor een overzicht voor korting op vele attractieparken, dierentuinen, musea, beurzen & welness of klik hier. Of neem eens een kijkje in de categorie attractieparken van Groupon (Klik hier om direct naar het overzicht te gaan)

Ga dus naar attractie park Slagharen met korting. Klik hieronder op de button om uw korting op uw Slagharen entreekaarten in de wacht te slepen.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier6 Korting Slagharen entreekaarten, € 7.50 korting per persoon, van € 22.50 voor € 15.