Aanbieding Vara Gids abonnement, 26 nummers € 9.95 en gratis DWDD Recordings CD kado (Stopt automatisch)

gratis DWDD strandlaken bij Vara Gids abonnement met korting 150x150 Aanbieding Vara Gids abonnement, 26 nummers € 9.95 en gratis DWDD Recordings CD kado (Stopt automatisch)Leuke aanbieding voor een jaar abonnement op de Vara Gids. U betaald nu maar € 9.95 voor een half jaar abonnement dat automatisch stopt. Dat is een korting van maar liefst 65%, namelijk van € 28.34 voor maar € 9.95. Maar dat is nog niet alles, u krijgt ook nog eens zo'n kek DWDD Recordings dubbel CD kado bij dit abonnment als u dit afsluit bij 123tijdschrift.

U ontvangt 26 keer de leuke en overzichtelijke Vara Gids op uw deurmat, en het leuke is, dit abonnement stopt automatisch, dus u zit nergens aan vast & hoeft het dus niet zelf op te zeggen. En u kunt gaan genieten van de mooiste songs met u DWDD Recordings dubbel CD.

Ook kunt u er voor kiezen dit abonnement kado te geven. Dit gaat heel gemakkelijk, vul uw gegevens in en de gegevens van de ontvanger. Voor het gratis strandlaken geldt wel, op=op.

Wilt u ook uw Vara Gids abonnement met een hoge korting en gratis DWDD Recordings dubbel CD? Klik dan hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier23 Aanbieding Vara Gids abonnement, 26 nummers € 9.95 en gratis DWDD Recordings CD kado (Stopt automatisch)