Gratis de nieuwe iPad (Apple iPad Air) voor nieuwe klanten van Oxxio (Wegens succes verlengd)

gratis Apple iPad Air voor nieuwe Oxxio klantenSuper iPad actie van Oxxio. Als u nu namelijk overstapt naar een nieuw 3-jarig contract van Oxxio dan krijgt u, naast 3 jaar lang vaste lage tarieven voor uw gas en licht, ook nog is de Apple iPad Air helemaal gratis cadeau van Oxxio. Ja, u leest het goed, dat is 3 jaar lang de zekerheid dat u geen prijsstijgingen krijgt voor uw gas en licht en de vijfde generatie iPad gratis cadeau. Waarom zou u dan nog klant blijven bij uw huidige energieleverancier?

Verder krijgt u bovenop de gratis iPad Air ook nog eens 12 energiebesparende produkten cadeau van Oxxio t.w.v. € 125.-. Wilt u liever zelf uw energiebesparende produkten t.w.v. € 125.- uitkiezen? Dat kan natuurlijk ook, kies dan gewoon uw energiebesparende produkten uit in de Oxxio webwinkel.

Bovendien biedt Oxxio op uw iPad Air uw inzicht in uw energieverbruik met handige Apps op uw gratis Apple iPad Air. En u weet dus zeker dat u, uw energie en gasprijzen t/m 01-02-2016 vastzet tegen vaste lage tarieven. En daarnaast ontvangt u ook nog is 100% groene stroom van Oxxio.

Wilt u liever een gratis Samsung Galaxy Tab 4 16GB WiFi Tablet en lage energie tarieven of een Lenovo laptop ideaPad S410P t.w.v. € 599.-? Het kan allemaal, de keuze is aan u, want als u nu overstapt heeft u de keuze uit een gratis Samsung Tab 4.0 Tablet en lage energie tarieven, een gratis Lenovo laptop ideaPad S410P  of een Apple iPad Air, meer over de Samsung Galaxy Tab 4 Tablet en lage energie tarieven leest u in dit bericht, klik hier. Meer over de gratis Lenovo laptop ideaPad S410P leest u in dit bericht (klik hier)

En dan krijgt u dus ook nog is de Apple iPad Air 16GB WiFi gratis van Oxxio. Deze geweldige Tablet PC van Apple is de super lichte en dunne opvolger van de iPad 4 en beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. De Apple iPad Air weegt slechts 500 gram & is 20% dunner dan zijn voorganger, de iPad 4. De batterij gaat maar liefst tot 10 uur mee & de iPad Air heeft een speciale beeldscherm coating die vingerafdruk bestendig en vetafstotend is. Verder biedt de Apple iPad Air u een Full HD Retina-display met een geweldige resolutie van 2048 x 1536 pixels, 3.1 miljoen pixels voor haarscherp beeld en super veel snelheid dankzij de ingebouwde A7-chip 64 bits met grafische quad-coreprocessor. En met de 5 MegaPixel Camera met Full HD (1080p) video opname mogelijkheid met 3 x videozoom legt u al uw onvergetelijke momenten haarscherp vast in HD en de frontcamera is ideaal voor bijvoorbeeld skypen. Uw foto's en films kunt u opslaan op de 16 GB intern geheugen opslag en in de iCloud. De WiFi verbinding op de Apple iPad Air is tot 2 keer sneller dan zijn voorganger de iPad 4, namelijk tot 300 Mbps, dankzij de 2 antennes en MiMo technologie, Dual band 802.11 n WiFi (2.4 GHz en 5 GHz). De download snelheden op uw iPad Air lopen op tot ongelooflijke snelheden, namelijk tot 300 Mbps. En als u een film op uw Apple iPad Air heeft staan kunt u deze gewoon draadloos afspelen op uw HD TV. Ook beschikt de Apple iPad Air over een sleuf voor een nanosimkaart. Tot slot draait de iPad Air op het iOS 7 besturingssysteem van Apple waardoor u toegang heeft tot 100.000'en Apps.

Kortom de nieuwe Apple iPad Air 16GB WiFi is één van de beste Tablet PC's die er verkrijgbaar is, dus stap nu over naar Oxxio en ontvang deze revolutionaire Tablet PC helemaal gratis en profiteer bovendien van 3 jaar lang vaste lage tarieven voor uw 100% groene stroom en gas. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de gratis Apple iPad Air actie van Oxxio.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.