Gratis Lotto sporttas bij automatisch meespelen lotto t.w.v. € 29.95

gratis lotto sporttas bij automatisch meespelen lottoLeuke welkomst actie van de lotto. Ga nu automatisch meespelen met de lotto en u ontvangt helemaal gratis een lotto sporttas t.w.v. € 29.95 kado. Zo maakt u elke week kans op die lotto jackpot van minimaal € 7.500.000,- en maakt u wekelijks kans op de hoofdprijs van € 1.000.000.-. En met uw deelname aan de lotto steunt u ook nog eens sport en 18 andere goede doelen. En die leuke gratis lotto sporttas is nog niet alles, u maakt ook kans op een trip voor 2 personen naar de Olympische spelen in Londen.

Deze welkomst actie voor die leuke gratis lotto sporttas is geldig als u nu automatisch mee gaat spelen met 2 loten. Dat betekend voor u een inleg van € 4.- per week.

Ook kunt u nog kiezen voor andere welkomst acties van de lotto:

  • V&D cadeaukaart t.w.v. € 10.- kado bij afname van 2 loten + cijferspel
  • Bij meespelen met 2 loten + cijferspel krijgt u ook die lotto sporttas t.w.v. € 29.95 kado en maakt u ook kans op die reis naar de Olympische Spelen voor 2 personen

Dit geldt ook als u al meespeelt met de lotto en gaat meespelen met extra loten, en het kost u maar € 4.- per trekking met twee loten, € 2.- per enkel lot & € 1.- voor het cijferspel. Als u dus nu automatisch mee gaat spelen met de lotto, dan krijgt u binnenkort al uw eerste kans om duizenden euro’s of miljoenen euro's te winnen, met de gratis sporttas van de lotto of een V&D cadeaukaart. En als u automatisch mee gaat spelen vergeet u geen enkele trekking meer, vergeet u dus nooit meer een lot te kopen & maakt u elke week kans op leuke geld prijzen.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina van de lotto om u aan te melden.

Deal is geldig tot: Onbekend.