Weektoppers, goedkope vliegtickets Turkije, vanaf 229.- retour, Izmir, Bodrum & Dalaman

goedkope vliegtickets Turkije Izmir Bodrum Dalaman vanaf 229 euro retour 150x150 Weektoppers, goedkope vliegtickets Turkije, vanaf 229.  retour, Izmir, Bodrum & Dalamanhelaas verlopen1 Weektoppers, goedkope vliegtickets Turkije, vanaf 229.  retour, Izmir, Bodrum & DalamanWeektoppers voor goedkope vliegtickets Turkije, nu retourtickets Izmir, Bodrum of Dalaman vanaf € 229.- retour all in. U boekt deze voordelige vliegtickets bij vliegwinkel tijdens hun weektopper actie. U vliegt met transavia. Deze vliegtickets zijn te boeken tot 6 juni 2012 met reisperiode van 4 juni tot en met 15 juli 2012. Dat is ook dé periode om het prachtige Turkije te boeken. U kunt dan genieten van heerlijk aangename temperaturen & alles is er nog prachtig groen.

Izmir is een prima uitvalsbasis voor populaire vakantie bestemmingen aan de Egeïsche kust als bijvoorbeeld Kusadasi. Bodrum is een mooie oude stad, een zeer populaire vakantiebestemming en een prima uitvalsbasis voor bijvoorbeel Marmaris. Ook is het Griekse eiland Kos per ferry binnen één uur te bereiken vanaf Bodrum.

Dit zijn de vanaf prijzen op goedkope retourtickets Turkije bij vliegwinkel:

  • Goedkoop vliegticket Izmir, vanaf € 229.- retour
  • Goedkoop vliegticket Bodrum, vanaf € 239.- retour
  • Goedkoop vliegticket Dalaman, vanaf € 249.- retour

Dit zijn uiteraard wel vanaf prijzen, dus wie het eerst boekt heeft deze vliegtickets voor deze prijs. Prijs is uiteraard ook afhankelijk van de te boeken periode.

Neemt u zelf maar een kijkje in de weektoppers om te kijken of uw vliegtickets op uw favoriete bestemming er voordelig te verkrijgen zijn.

klik hier4 Weektoppers, goedkope vliegtickets Turkije, vanaf 229.  retour, Izmir, Bodrum & Dalaman