Lastminute vliegvakantie aanbiedingen Turkije, vanaf € 191.-

lastminute vliegvakantie aanbiedingen Turkije 150x150 Lastminute vliegvakantie aanbiedingen Turkije, vanaf € 191. Van plan om er binnenkort nog even lekker tussen uit te gaan richting de zon? Dat kunnen wij heel goed begrijpen. Wat dacht u van een voordelige lastminute vliegvakantie naar Turkije? U gaat nu namelijk al 8 dagen / 7 nachten weg vanaf maar € 191.- als u via thomascook reizen boekt. Dat is wel heel erg voordelig, alleen voor een los vliegticket betaald u normaal gesproken al meer. Èn in Turkije is het heerlijk weer.

Deze voordelige lastminutes naar de zon boekt u op bestemmingen als Alanya, Dalyan, Kusadasi, Marmaris, Side, Turunc, Bodrum, Icmeler, Kemer, Fetiye en meer. O.b.v. logies & ontbijt, half pension, vol pension of all inclusive, de keuze is aan u.

Om u een aatal voorbeelden van lastminute vakanties Turkije te geven:

  • 8 daagse vliegreis Alanya, ***hotel Ark Suite, o.b.v. All inclusive, vanaf € 191.- per persoon
  • 8 daagse vliegreis Side, ***Appartement Lemas Suite, o.b.v. logies, vanaf € 249.- per persoon
  • 8 daagse vliegreis Kusadasi, ***hotel Golden Moon, o.b.v. logies, ontbijt of half pension, vanaf € 259.- per persoon

Dit is maar een kleine selectie van de vele aanbiedingen op lastminutes Turkije die thomascook reizen voor u klaar heeft staan. Dit zijn uiteraard wel vanaf prijzen, dus wie het eerst boekt heeft deze reis aan deze prijs. Ook is het afhankelijk van vertrekdata. U diend dus zelf te zoeken naar de beste lastminute deal voor u op de website van thomascook reizen.

Wat verder ook reuze handig is, is dat u bij thomascook reizen ook met IDeal kunt betalen, zo is het voor iedereen mogelijk om te boeken, ook als u geen creditcard heeft.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de lastminute aanbiedingen pagina van thomascook reizen.

Deal is geldig tot: Onbekend & op=op.

klik hier14 Lastminute vliegvakantie aanbiedingen Turkije, vanaf € 191.