Aanbiedingen Beamers, 3D Beamers vanaf € 239.- & gratis verzending

0

Aanbiedingen voor het goedkoop aanschaffen van die mooie nieuwe beamer, nu al vanaf € 239.- en gratis verzending. Coolblue heeft altijd mooie aanbiedingen op beamers voor u klaarstaan in hun beamercenter. Zo koopt u al een beamer vanaf € 239.-. Kijk bijvoorbeeld de Olympische Spelen in het groot, of wat dacht u van in het groot & in 3D? Kijk genot gegarandeerd. In de webwinkel vindt u meerdere beamers in de aanbieding & bij coolblue is het altijd gratis verzending, dus dat is ook mooi meegenomen.

Momenteel  zijn de volgende beamers in de aanbieding:

€  239.- & gratis verzending –  Philips Picopix 2055 

De Philips PicoPix 2055 is het instapmodel van de PicoPix 2xxx lijn, maar dat valt niet uit de specificaties op te maken. Met een native resolutie van 854 x 600 pixels, 55 ANSI lumens lichtopbrengst en een contrastratio van 1000:1 is deze lichtgewicht picobeamer zeer geschikt voor mobiel gebruik. Zonder in te hoeven boeten op beeldkwaliteit. De PicoPix 2055 is via de meegeleverde mini-USB direct aan te sluiten op elke laptop of computer en is daarna direct klaar voor gebruik. Er is bovendien geen aparte stroomkabel vereist, aangezien de mini-USB-kabel de PicoPix 2055 ook gelijk van stroom voorziet. Bent u op zoek naar een picobeamer met intern geheugen en een geïntegreerde accu? Kijk dan eens bij de PicoPix 2330 of de 2480.

€  239.- & gratis verzending Acer K11

De Acer K11 is een LED beamer met pit. Het apparaat is slechtx 12,2 x 11,6 x 4,2 cm groot, het formaat van een paar kaartspelen, maar heeft een entertainmentgehalte van een home cinemaset. De palm projector is voorzien van verschillende features waardoor u overal van uw muziek kunt genieten, films kan kijken of van een mooie diashow kan genieten. De K11 heeft een native SVGA-resolutie, een helderheid van 200 lumen en een contrastverhouding van 2000:1. Geen kinderachtige features voor zo'n miniprojector. Bovendien kunt u via een Apple A/V-adapter de K11 aansluiten op een iPod of iPhone , om al uw video-, audio- en fotobestanden te bekijken. Maak dus overal gebruik van hem om de verveling tegen te gaan, of om gewoon na te genieten van uw versgemaakte foto's en video's tijdens een leuke trip.

 €  239.- & gratis verzendingOptoma DS211.

De Optoma DS211 is een compacte, draagbare beamer die geschikt is voor thuis, maar ook voor op kantoor. Met behulp van zijn SVGA resolutie (800 x 600) projecteert u gewenste afbeeldingen, video's of presentaties met een diagonaal tot wel 7,7 meter. Uiteraard dient u de projector dan wel op een ruime afstand van het projectie oppervlak te plaatsen (12 meter). Een belangrijke en duurzame eigenschap waarmee de Optoma DS211 zich onderscheidt, is de levensduur van de lamp. Deze lamp gaat namelijk tot wel 6000 uur mee waardoor u tot bijna dubbel zo lang plezier hebt in vergelijking met de levensduur van de gemiddelde beamerlamp. Dit zorgt niet alleen voor extra lang plezier, maar het bespaart u ook nog eens extra kosten. Deze eigenschap in combinatie met een contrastratio van 3500:1 en een lichtopbrengst van 2500 ANSI Lumen zorgt ervoor dat deze beamer voor elke toepassing een praktisch antwoord heeft.

€  619.- Epson 3D beamer MG-850HD.

Epson maakt het u wel heel eenvoudig om de foto's en video's die u op de iPod, iPhone of iPad  heeft gemaakt te bekijken in het groot. De Epson MG-HD850HD beschikt namelijk over een ingebouwde iPod docking station. Deze beamer kan ook gebruikt worden om alleen uw muziek af te spelen zonder dat de lamp ingeschakeld hoeft te worden. Hij beschikt over 2 ingebouwde luidsprekers van 10 watt. Daarnaast doen zijn specificaties niet onder voor andere Home Cinema beamers. Hij beschikt over voldoende aanlsuitingen voor uw PC, laptop, Bluray- en DVD-speler. Hij is HD-ready, heeft een contrastratio van 3.000:1 en een lichtopbrengst van 2.800 lumen. Daarmee is hij gelijkwaardig aan de Epson EH-TW480. De beamer is licht en compact en daardoor eenvoudig mee te nemen. Ideaal dus om ook op locatie uw foto's en (bedrijfs) films te laten zien. Mocht u het ingebouwde iPod docking station niet nodig hebben, kijk dan eens naar de eerder genoemde Epson EH-TW480. Bekijkt u uw films het liefst in Full HD, dan is de Optoma HD20-LV een goed alternatief.

Klik hieronder op de button om naar de actie op beamers van coolbue te gaan.

Deal is geldig tot: Onbekend.

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
  • Print
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • RSS
  • Facebook
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Twitter
© 2012 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.