Aanbieding Libelle half jaar abonnement, 25 nummers voor € 39.95, 48% korting

aanbieding proefabonnement Libelle Aanbieding Libelle half jaar abonnement, 25 nummers voor € 39.95, 48% kortingLeuke deal voor een abonnement op de Libelle met 48% korting. U ontvangt nu 26 weken lang, 25 nummers de Libelle op uw deurmat voor maar € 39.95.-. Normaal gesproken betaald u voor dit abonnement € 77.50, dus u bespaard aanzienlijk als u nu een abonnement afsluit. U kunt ook kiezen voor andere abonnementen, namelijk een proefabonnement dat automatisch stopt, 9 weken voor € 25.-. Verdeer heeft u keuze uit abonnementen met korting voor bijvoorbeeld 10, 20, 25, 52 & 75 nummers.

Met een abonnement op het tijdschrift Libelle krijgt u het mooiste en grootste vrouwenblad van Nederland nog vóór het weekend op de mat. Het magazine Libelle verschijnt elke week met mooie interviews en reportages, uitgebreide dossiers en heel veel woon-, mode-, beauty-, tuin- en culinaire inspiratie. En niet te vergeten de columns van Wieke, Tineke, Hans en Juul.

Dus, wilt u ook profiteren van korting op een (proef)abonnement op de Libelle? Klik dan hieronder op de button en u gaat direct naar de juist pagina om uw abonnement af te sluiten of kado te doen.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier37 Aanbieding Libelle half jaar abonnement, 25 nummers voor € 39.95, 48% korting