€ 171.- kado bij overstappen Groene Energie, 3 jaar vast

aanbieding groene energie actie 171 euro retour1 150x150 € 171.  kado bij overstappen Groene Energie, 3 jaar vastStap nu over naar Groene Energie van Essent en u ontvangt maar liefst € 171.- kado op uw bankrekening. Zo bent u goed bezig met het milieu en dus ook voor uzelf en krijgt u ook nog een beloning in de vorm van keiharde euro's. Deze groene energie deal is geldig als u een contract voor 3 jaar aangaat voor Essent Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar. De naam zegt het al, u zet uw energie tarieven voor 3 jaar vast, en heeft dus de zekerheid van vaste energie tarieven. Misschien niet geheel onverstandig aangezien de consumenten bond al voorspelt dat de energie tarieven zullen stijgen in juli van dit jaar.

Bij Essent Groene Energie 3 jaar vast betaald u de volgende electiciteits tarieven:

Leveringstarief per kWh8,26 cent
Energiebelasting 0-10.000 kWh213,57 cent
Totaal per kWh21,83 cent
Vastrecht per maand1€ 2,49
Heffingskorting Energiebelasting per jaar– € 379,16

De tarieven voor gas zijn afhankelijk van uw postcode, bedragen verschillen per provincie, dus klik hieronder op de knop om naar Essent te gaan, vul uw postcode in en zie welke groene gas tarieven er voor u gelden.

Wilt u toch nog meer acties van energie leveranciers bekijken, neem dan eens een kijkje in onze Categorie Energie, voor lopende aanbiedingen en acties van energie leveranciers.

Ook lekker groen bezig zijn, de zekerheid van vaste Groene tarieven hebben en een cashback van € 171.- op uw bankrekening ontvangen? Klik dan hieronder op de button om naar deze actie te gaan.

klik hier48 € 171.  kado bij overstappen Groene Energie, 3 jaar vast