Aanbieding doorlopende reisverzekering, 1 jaar gratis

goedkope doorlopende reisverzekeringDEZE AANBIEDING IS HELAAS VERLOPEN, KLIK HIER VOOR ALLE DEALS.

Op zoek naar een doorlopende reisverzekering? Zoek dan niet verder, want als u momenteel een reisverzekering via de Hema afsluit, krijgt u deze het eerste jaar gewoon lekker helemaal gratis.  De Hema heeft vele soorten reisverzekeringen voor u klaarstaan, met een zeer complete dekking en volgens eigen zeggen de laagste premie. U kunt kiezen voor Europa dekking of Wereld dekking.

Met uw standaard reisverzekering van de Hema is standaard al heel veel gedekt, maar u kunt op de website gemakkelijk uw eigen dekking samenstellen. Prijzen varieëren uiteraard, omdat dit afhankelijk is van de samenstelling van de verzekering. Bijvoorbeeld Europa of Wereld dekking, het aantal personen, een gezin en meer. Kies bijvoorbeeld voor extra dekkingen. De keuze is geheel aan u. Ook vindt u een handige overstaphulp op de website.

Neemt u zelf maar een kijkje op de verzekerings afdeling van de Hema en zie wat u betaald. En dus nu het eerste jaar helemaal gratis. U kunt profiteren van deze actie tot 13 augustus.

Om naar de één jaar gratis reisverzekerings actie van de Hema te gaan klikt u hieronder op de button en klik op de website op verzekeringen.

Deal is geldig tot: 13 augustus 2012.