DOLLEDWAZEDAGEN

3 dwaze dagen bijenkorf 2013 DOLLEDWAZEDAGEN3 Dwaze Dagen Bijenkorf 2016 Nieuws – De dolle dwaze dagen van de Bijenkorf 2016, beter bekend als de 3 dwaze dagen van de Bijenkorf 2016 zijn bekend. De 3 dwaze dagen van de bijenkorf vinden plaats op woensdag 21, donderdag 22 & vrijdag 23 oktober 2016. De 3 dwaze dagen starten op woensdag 21 oktober om 08.00 uur, dus zorg dat u om 08.00 klaar zit om als eerste de beste aanbiedingen online te shoppen.

In de 3 dwaze dagen boekjes vind u heel veel fantastische aanbiedingen op oerdegelijke kwaliteits produkten van de Bijenkorf. Zo vind u in de Bijenkorf boekjes hoge kortingen op merkkleding en merk schoenen, accessoires, horloges, tassen, handtassen, sieraden, lingerie, make-up, huidverzorging, heerlijke parfums & eau de toilettes, koffers en trolleys, mooie design keuken apparatuur en bijvoorbeeld koffie machines, luxe ovens en koelkasten, hoge korting op design wonen en slapen, bankstellen, boxsprings, op luxe schrijfgerei, fietsen,  navigatie, elektronica en nog veel en veel meer. Te veel om op te noemen. Ga dus snel naar de Bijenkorf om de 3 dwaze dagen boekjes online te bekijken.

Klik hieronder op de button om naar de Bijenkorf te gaan & alvast de folder te bekijken met de 3 dwaze dagen dagaanbiedingen van de bijenkorf op 21, 22 en 23 oktober 2016.

button website DOLLEDWAZEDAGEN

Verder lanceerd de Bijenkorf momenteel een actie tot aan de drie dwaze dagen. Als u nu een Bijenkorf Card aanvraagt krijgt u 10% extra korting bovenop de uitverkoop prijzen tijdens de 3 dwaze dagen & ontvangt u een shoptegoed van € 25.- in punten. Verder punten sparen bij elke betaling & altijd 10% korting op geuren make-up & huidverzorging. Te gebruiken nadat de Bijenkorf Card is goedgekeurd. Klik hieronder op de button om u in te schrijven voor de Bijenkorf Card en te profiteren van een dag shoppen met 10% korting.

klik hier27 DOLLEDWAZEDAGEN

Verder zijn wij als redactie van dolledwazedeals natuurlijk gek op online korting, aanbiedingen en deals voor online winkelen. Daarom kunnen wij u het als fan van de drie dwaze dagen van de bijenkorf het niet laten ontgaan, dat wij 365 dolle dwaze dagen per jaar hebben. Wij zijn namelijk elke dag op zoek naar online acties, online korting, online aanbiedingen & deals op online winkel gebied, zodat u kunt profiteren op uw aankopen. Wat u maar wilt, aanbiedingen op kleding, gsm's, electronica, proefabonnementen, vakantie aanbiedingen, goedkope vliegtickets, korting op entreekaarten en meer. Zet ons daarom in uw favorieten & bezoek ons regelmatig, zodat u flink kunt besparen.

Klik hieronder op de button om naar onze homepage te gaan of gebruik de menu knoppen.

klik hier28 DOLLEDWAZEDAGEN

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Met vriendelijke groeten,

Het Dolledwazedeals team.